Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli'nin Old Trafford taktiği tutmadı

Denizli'nin Old Trafford taktiği tutmadı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın başındayken 2009'da Old Trafford'da 1-0 kazanılan Manchester United maçına 7 savunma özellikli oyuncuyla çıkan Mustafa Denizli, Lazio karşısında da benzer yapıya sahip bir kadro ile mücadele etti.

Tecrübeli hoca, 11'de hücumcu olarak nitelendirebilecek 3 oyuncuya yer verirken defansta Denayer, Koray, Hakan, Carole dörtlüsünü görevlendirdi. Ön liberoda Donk ve Chedjou oynadı. Sabri ise sağ açık olarak görev yaptı. 

TUR PRİMİ 500 BİN EURO
 Kasım ayından bu yana istikrarsız sonuçlar nedeniyle prim alamayan Galatasaraylı futbolculara yönetimden sevindirici haber geldi. Lazio maçı öncesi Florya'ya haber yollayan yönetim, turu geçmeleri halinde UEFA'dan gelecek 500 bin Euro başarı bonusunun tamamının takıma dağıtılacağını açıkladı. Bu gelişme sarı-kırmızılı futbolcular arasında memnuniyetle karşılandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...