Perilerin koltuk sevdası

Düzenleyen:
Perilerin koltuk sevdası

SPOR Haberleri

Ay-yıldızlılar Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynayacakları Romanya ve İsrail maçlarını kazanarak liderliği korumak istiyor

2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynayacağımız Romanya ve İsrail maçları öncesinde A Milli Kadın Basketbol Takımı liderlik hesapları yapıyor. Başantrenör Aziz Akkaya ilk 2 maçı kazandıklarını belirterek amaçlarının gruptan lider çıkmak olduğunu söyledi.  Kaptan Nevriye Yılmaz ve tecrübeli oyuncu Birsel Vardar'ın kadroda yer almaması ile ilgili olarak da konuşan Akkaya, "Herkesi denemek istiyoruz. Sanders da yok. Pelin de sakat. Onlar bizim için her zaman bu takımın elemanı. Bütün oyuncularımızı hazır tutmak istiyoruz" dedi.
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı Şaziye İvegin Üner de takımın yavaş yavaş gençleştiğini belirterek, yeni isimlerin oldukça başarılı oyuncular olduğunu söyledi. Milli basketbolcu Kübra İmren Ekşi ise genç oyuncuların takımdaki tecrübeli oyuncularla bir arada oynadıklarını vurgulayarak, "Genç oyuncular kendi takımlarında süre buldukları için tecrübeli isimlerin yerini dolduracaktır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. A Milli Takım deplasmanda Romanya ile yarın 19.00'da karşılaşacak. Periler H Grubu'ndaki 4. maçında ise çarşamba İsrail'e misafir olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...