Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüreği ağzında

Düzenleyen:
Yüreği ağzında

SPOR Haberleri

Şampiyonluk yarışında heyecan doruğa çıkarken, siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Gol erken gelmeyince daralıyorum. Karşılaşmalar sırasında çok heyecanlanıyorum" dedi

HÜSEYİN EROĞUL

Süper Lig'de en son 2008-09 sezonunda mutlu sona ulaşan Beşiktaş, şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda. Fenerbahçe 1 puanla siyah-beyazlı takımdan önde olsa da ipler maç eksiği bulunan Beşiktaş'ın elinde. Haftalar ilerledikçe zirvede gerilimin dozu artarken, Kara Kartal'da heyecan doruğa çıktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başakşehir karşısında kaybedilen 2 puanın ardından Mersin galibiyetiyle derin bir nefes aldı. Mücadelenin ardından yaşadığı stresi anlatan Orman, "Gol erken gelmeyince stres yaşamaya başlıyorum. Çok heyecanlanıyorum" diye konuştu. Sosa'nın frikikten attığı golle derin bir nefes aldığını belirten siyah-beyazlı kulübün başkanı, rakiplerin sert oyunundan da şikayetçi oldu.

Tek korkumuz sakatlık
Lig genelinde rakiplerinin futbolcularına karşı agresif oynadığını dile getiren Orman, "Maç mı kazanıyoruz dayak mı yiyoruz belli değil. Stresten doğru düzgün maç seyredemiyoruz" ifadelerini kullandı. Sakatlık yaşanmasından endişe ettiğini dile getiren Fikret Orman, "Şampiyonluk yarışında sona gelinirken yüreğimiz ağzımızda. Tek korkumuz herhangi bir oyuncumuzun yaşayacağı sakatlık. Bu durum bizi endişelendiriyor" şeklinde konuştu. Bu arada stopersiz oynadığı maçı gol yemeyen tamamlayan Beşiktaş'ta savunmanın göbeğinde oynayan Necip ve Tosic ikilisine basın sözcüsü Metin Albayrak'tan tebrik geldi. Albayrak, "Rhodolfo, Alexis ve Marcelo'nun yokluğu bizi endişelendirmişti ama Necip ve Tosic üzerlerine düşeni yerine getirdiler" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...