Korkumuz yok

Düzenleyen:
Korkumuz yok

SPOR Haberleri

G.Saray'ın çalıştırıcısı, "1-0 kazansaydık rövanşa rahat giderdik. Tur umudumuz bu maçtan önce neyse, şimdi de o kadar" dedi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan G.Saray, UEFA Avrupa Ligi'ni de ateşe attı. Lazio önünde öne geçtiği maçtan istediği sonucu çıkaramayan sarı-kırmızılı takımda karşılaşma sonrası moraller bozuktu. Teknik Direktör Mustafa Denizli 5 stoperli  diziliş için, "Belki on bir bazıları için sürpriz olabilir ama bu kadroyla biz 4 gündür idman yapıyoruz. Lazio'yu analiz ettiğim zaman bu kadroyla oyuna başlamaya karar verdim. 8 stoperle de oynasanız, kimle oynadığınız değil, ne oynadığınız önemlidir. Bugünkü şartlarda ne yapmam gerekiyorsa, onu yapmaya çalıştım. Görev verdiğim oyuncular da her şeye rağmen başarıyla görevini yerine getirdi. Yediğimiz gol ise bizi oyundan düşürdü" açıklamasında bulundu. 
Taraftar Wesley'i seviyor
"Tur umudumuz bu maçtan önce neyse, bu maçtan sonra da o kadar. İki karşılaşmanın sonunda atlanacak bir tur var. Burada 1-0 ile geçseydik, rahat ve huzur içinde gidecektik. Galatasaray'ın korkacağı hiçbir maç olmaz. Umudumuz devam ediyor" vurgusu yapan Mustafa Hoca, "Bu kısıtlı kadro ile böyle bir maç trafiğinde bir karşılaşmaya daha çıkacağız. Özellikle ön tarafta kadromuzu farklı bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz" dedi. Wesley'i oyundan aldığında tribünlerden yükselen tepkilere değinen Denizli, "Protestoların değişiklikle ilgisi yok. Taraftarın Sneijder'e gösterdiği sevgi çok güzel. Değişiklikler doğaldır. Futbolcularımızı kullanabildiğimiz kadar kullanacağız" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...