Yıldızlar savaşı

Düzenleyen:
Yıldızlar savaşı

SPOR Haberleri

Alınan sonuçların yanında ortaya koyulan futbolla da umut vermeyen Galatasaray'da bir başka kriz daha patlak verdi.

Mersin maçında kazanılan bir serbest vuruşu kullanmak isteyen Sneijder'e Selçuk izin vermemiş, daha sonra Hollandalı oyundan çıkmak istemişti. Karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Mustafa Denizli, herhangi bir problem olmadığını söylese de Lazio maçı öncesi basın toplantısına katılan Selçuk İnan olayı doğrulayıp, "Yaşandı bitti. Maçın içinde olur böyle şeyler. Büyük bir camiayı temsil ediyoruz. Bunun farkındayız. Çocuk değiliz. Önemli, büyütülecek bir şey değil" açıklamasını yapmıştı. Ancak İtalyan temsilcisiyle oynanan mücadelede iki oyuncu arasındaki problemin bitmediği gözlendi. 
Birbirlerini görmediler
Karşılaşma boyunca Sneijder ile Selçuk İnan arasında iletişim eksikliği göze çarparken iki yıldız pas tercihlerinde de ilk etapta birbirlerini tercih etmedi. Lazio karşısına defansif ağırlıklı kadroyla çıkan Galatasaray'da Podolski dışındaki iki ofansif oyuncu arasındaki anlaşmazlık sarı-kırmızılıları, hücum aksiyonlarını olumsuz etkiledi. Zorlu mücadelede Selçuk Hollandalıya 5 defa top atarken, Sneijder milli futbolcuya 6 defa pas verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...