Sıkıştırıyorlar

Düzenleyen:
Sıkıştırıyorlar

SPOR Haberleri

Çin kulüplerinin menajerler aracılığıyla Paraguaylı golcüyü taciz ettiğini söyleyen Muharrem Usta, "Bize gelen resmi bir teklif yok" dedi

Trabzonspor'da Oscar Cardozo bilmecesi kafa karıştırmaya devam ediyor. Yüksek bonservis bedelleriyle Avrupa yıldızlarını transfer eden Çin kulüplerinin radarındaki isimlerden biri olan Paraguaylı oyuncuya, menajerler aracılığıyla teklifler geldiği öğrenildi. Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret eden Başkan Muharrem Usta, daha sonra yaptığı açıklamada, çıkan transfer söylentilerinin doğru olduğunu ancak kendilerine gelen resmi bir teklifin henüz olmadığını söyledi. Menajerlerin tacizi altında olan Cardozo'nun kafasının karışık olması nedeniyle artık takıma faydalı olmayacağı görüşünde olan bazı yöneticilerin, Paraguaylı oyuncunun satılmasından yana olduğu gelen bilgiler arasında. Başkan Usta’nın da Çin kulüplerinin ödediği yüksek bonservis bedelleri nedeniyle transfer sıcak baktığı konuşuluyor.
Burak Yılmaz'a teşekkür
Öte yandan önceki akşam Twitter hesabından Burak Yılmaz ile ilgili bir mesaj yazan Başkan Muharrem Usta, Samsun ziyaretinde golcü oyuncu hakkında bir açıklama daha yaptı. Golcü oyuncunun hem G.Saray'a, hem de Çin'e giderken Trabzonspor'a paralar kazandırdığını hatırlatan Usta, "Verdiği emekler için kendisine teşekkür ederim. Burak'ın Çin'den geriye döneceği bir zaman olacaktır. Çok geç olmadan Türkiye'ye dönerse mesajımda da dediğim gibi bizim kapılarımız Burak'a yine açık. İnşallah Çin'de başarılı olur" diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...