Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray galibiyet hasretine son vermek istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray galibiyet hasretine son vermek istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın Trabzonspor'u konuk edecek Galatasaray, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Ligdeki son 3 maçında galibiyet yüzü göremeyen ve 34 puanla 6. sıraya kadar gerileyen sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor karşısında bu kötü serisini sonlandırabilmek için sahaya çıkacak.

Galatasaray, 18. haftada Medicana Sivasspor'u (3-1) yendikten sonra, sırasıyla Osmanlıspor (2-3), Torku Konyaspor (0-0) ve Mersin İdmanyurdu'na (1-2) karşı oynadığı müsabakalardan sadece 1 puan çıkarabildi.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

İki oyuncu cezalı

Galatasaray'da Trabzonspor karşılaşması öncesi iki oyuncu kart cezalısı durumda bulunurken, 6 futbolcu ise ceza sınırında yer alıyor.

Ligde son oynanan Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart gören Semih Kaya ile sarı kart cezalısı durumuna düşen Yasin Öztekin, Trabzonspor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacak.

Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca, Fernando Muslera, Lionel Carole, Sabri Sarıoğlu, Wesley Sneijder, Olcan Adın ve Lucas Podolski sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu oyuncular yarın sarı kart görmeleri durumunda 23. haftadaki Gaziantepspor maçında oynama şansını kaçıracak.

Öte yandan, sakatlığı sonrası tedavisi süren Sinan Gümüş de yarın kadroda bulunmayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...