Hamza Hamzaoğlu: 'Fenerbahçe daha üstün oynadı'

Düzenleyen:
Hamza Hamzaoğlu: 'Fenerbahçe daha üstün oynadı'

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından samimi açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, düşündüklerini tam olarak sahaya yansıtamadıklarını belirtirken, "Fenerbahçe daha üstün oynadı" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe'nin daha üstün oynadığını söyleyebiliriz. Biz bugün maçtan önce düşündüklerimizi tam olarak sahaya yansıtamadık. Ama taktik anlamda iyi bir mücadele ortaya koyduk, kenar beklerini etkisiz hale getirip, top yapan oyuncularımızla gitmeye çalıştık, ama başarılı olamadık."

"Taraftarımız olsa oyuncularımın performansı artardı"

"Galip de gelebilirdik. Oyuncularım iyi mücadele etti, hepsini tebrik ediyorum. Taraftarımız olsa oyuncularımın performansı bir kat daha artardı. Oyuncu yorgun olsa bile bir hamle daha yapabiliiyor. Umarım bu güzel statta bir daha seyircisiz maç oynamayız ama yapacak da bir şey yok."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...