Galatasaray'da sistem normale dönüyor

Düzenleyen:
Galatasaray'da sistem normale dönüyor

SPOR Haberleri

Lazio maçında 5 stoper oynattığı için eleştirilen Mustafa Denizli, Trabzonspor karşısında bilindik G.Saray’ı sahaya sürecek

Kulübün efsane isimleri arasında yer alan Mustafa Denizli yönetiminde çok zor günler geçiren Galatasaray, bugün ezeli rakiplerinden Trabzonspor'u sahasında ağırlayacak. Bir türlü işleri yoluna koyamayan ve an itibariyle kredisini tüketmek üzere olan sarı-kırmızılı takımın tecrübeli teknik direktörü, Süper Lig'in 22. haftasındaki mücadelede sahaya ofansif bir kadroyla çıkacak. Cimbom'daki 3. döneminin başında "Galatasaray'ı bir ağaca benzetiyorum; suyunu, gübresini veriyorum. Kurtardım kurtardım yoksa kuruyan dalları budarım. Mühim olan ağacı kurtarmak" ifadelerini kullanan Denizli, şu ana kadar hedeflerini bir türlü gerçekleştiremezken, Trabzonspor'la oynanacak mücadelede tüm şartları zorlayacak.

İkisi de sahada
Avrupa Ligi 2. Turu'nun ilk maçında Lazio'ya karşı 11'inde 7 defansif oyuncuya yer veren sarı-kırmızılı takımın çalıştırıcısı, bu kez risk alarak elindeki iki forveti de sahaya sürecek. Umut ile Podolski'ye hücumda birlikte görev verecek Mustafa Denizli; Donk ile Selçuk'u merkez orta sahada, Sneijder'i 10 numara pozisyonunda oynatacak. Tecrübeli teknik adam Lazio maçındaki geri dörtlüsünde ise iki değişiklik yapacak. Hafta içinde defansif orta saha olarak görev yapan Chedjou orjinal bölgesine geri dönerken, Koray da kulübeye çekilecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı süren Sinan Gümüş ile cezalı olan Semih Kaya ve Yasin Öztekin maçta forma giyemeyecek. 

- Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılı takımın bugünkü gol silahlarından Umut Bulut hırsıyla dikkat çekti. 

Trabzon’la 86. randevu
- Galatasaray ile Trabzonspor ligde 86. defa karşı karşıya gelecek. Daha önceki mücadelelerden Galatasaray 35, Trabzonspor ise 26 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, Arena'da oynanan 6 karşılaşmada ise, 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 2 de beraberlik aldı. 

6 oyuncu ceza sınırında
- Galatasaray'da, Trabzonspor maçı öncesi Fernando Muslera, Lionel Carole, Sabri Sarıoğlu, Wesley Sneijder, Olcan Adın ve Lukas Podolski sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular bugün sarı kart görmeleri durumunda 23. haftadaki Gaziantepspor maçında oynama şansını kaçıracak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...