Sahaya önemli oyuncularından mahrum çıkacak Trabzon'da tek düşünce galibiyet

Düzenleyen:
Sahaya önemli oyuncularından mahrum çıkacak Trabzon'da tek düşünce galibiyet

SPOR Haberleri

G.Saray karşısında da Cardozo, Mehmet Ekici gibi silahlarını kullanamayacak bordo-mavililerde Mandıralı'nın takımına güveni tam

Fırtınalı bir sezon geçiren Trabzonspor, Kayseri'nin ardından Galatasaray'ı da devirerek çıkışını sürdürmek istiyor. Dün sabah teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 13.45’te İstanbul’a hareket etti. Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Cardozo, Mehmet Ekici, Güray Vural, Okay ve Aytaç ile kırmızı kart cezalısı Douglas Franco İstanbul’a getirilmedi. Karadeniz temsilcisi birçok önemli oyuncusundan mahrum  olsa da Hami Mandıralı, Cimbom'dan çekinmiyor. Tüm hafta boyunca oyuncularıyla bire bir görüşen genç teknik adam, dün de motivasyon yüklemesinde bulundu. Mandıralı'nın son çalışmada futbolculara "Sadece galibiyete odaklanın, istediğimizi alacağız. Size çok güveniyorum" şeklinde konuşma yaptığı bildirildi. 

Coşkulu karşılama
Galatasaray ile oynayacak maç için İstanbul'a gelen Trabzonspor kafilesini havalimanında taraftarlar coşkuyla karşıladı. Bordo-mavili takımda özellikle kaleci Onur Kıvrak'a yoğun ilgi gösterildi. Onur, gösterilen ilgi sonrası otobüsün kapısına gelerek taraftarlarla bir süre konuştu. Kafile daha sonra yoğun tezahüratlar altında kalacağı otele hareket etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...