Pereira, 'Beşiktaş da puan kaybedecek'

Düzenleyen:
Pereira, 'Beşiktaş da puan kaybedecek'

SPOR Haberleri

"Şampiyonluk yolunda böyle kayıplar oluyor. Yarış sezon sonuna kadar sürer"

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Vitor Pereira başını iki yana sallayarak uçup giden iki puanın üzüntüsünü belli ediyordu. Karşılaşmayı değerlendiren ve, "Üç-dört farklı bitecek bir maçta iki puan kaybettik" vurgusuyla geceyi özetleyen Portekizli çalıştırıcı, "Büyük üzüntü duyuyorum. Son vuruşlarda eksikliğimiz vardı. İlk 15-20 dakikada bile 3 gol bulabilirdik. Sonuç futbolu yansıtmıyor" sözlerini kullandı. Pereira, "Şampiyonluk yarışında puan kayıpları oluyor. Beşiktaş'ın da puanlar kaybedeceğini düşünüyorum. Bu yarış sonuna kadar sürer" şeklinde konuşurken, tek-çift forvet konusunda da, "Tek forvetle daha dengeli oluyoruz. Çift forvette ise topa sahip olmakta zorluk çekiyoruz. Sonuçta bu akşam hem tek, hem de çift forvet oynadığımız bölümlerde gol bulamadık" izahatında bulundu.

Saygısız davrandı
Sezon başından beri gerek maçlardan alındığında, gerekse on bire giremediğinde Pereira'ya sık sık tavır yapan Robin van Persie gerginliğinde dün pek yenilip yutulmayacak bir gelişme yaşandı. Pereira maç sonrası sözleriyle Hollandalı yıldızı açıkça hedef alarak, "Son (Lokomotiv) maçta oyundan çıkarken yerine giren arkadaşına saygısızlık yaptı. Onun yerine oyuna giren oyuncu da Fenerbahçe’nin bir parçası. Oyuna girerken çıkarken de birbirimize saygı duymalıyız" sözlerini kullandı. Portekizli teknik adam, "Beni sadece takım ilgilendirir. Bir oyuncunun oynaması gerekiyorsa oynar, oynamamasını düşünüyorsam da oynamaz. Van Persie olsun başkası olsun farketmez" diyerek kestirip attı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...