Roma'dan gol yağmuru

Roma'dan gol yağmuru

SPOR Haberleri

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 26'ncı haftasında Roma, konuk ettiği Palermo'yu 5-0 yendi.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakayı, hakem Piero Giacomelli yönetti. Karşılaşmanın 30'uncu dakikasında Roma, Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı, sarı-kırmızılı takımının üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda da ev sahibi takımın maçtaki ağırlığı devam ederken Roma, 52'nci dakikada Seydou Keita, 60 ve 62'nci dakikalarda Mohamed Salah ve 89'uncu dakikada yeniden Dzeko'nun attığı gollerle karşılaşmayı 5-0 kazandı.
Bu sonuçla son maçlarda çıkış yakalayan Roma, galibiyet serisini de 5 maça çıkarmış oldu. Palermo karşısındaki zaferle puanını 50'ye yükselten Roma, puan tablosunda 4'üncü sırada yer aldı.
Roma, lider Juventus'un 8, üçüncü basamaktaki Fiorentina'nın 2 puan gerisinde bulunuyor. 

Öte yandan, karşılaşma öncesi Roma kulübünde Teknik Direktör Luciano Spalletti ile Roma takım kaptanı Francesco Totti arasında yaşanan polemik, karşılaşmayı gölgede bıraktı. Teknik Direktör Spalletti'nin kendisine yönelik eleştirilere televizyon röportajından cevap vermesi sebebiyle kadro dışı bıraktığı Totti, staddaki locasına gelişinde taraftarın sevgi seliyle karşılandı. Teknik Direktör Spalletti'nin ise ıslıklanması dikkati çekti.
Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Spalletti, sabah saatlerinde Totti ile aralarında gerginlik olduğunu doğrularken Totti'nin halen oyuncu gibi hissettiğini, bunun da anlaşılabilir olduğunu ancak herkesin söylemek istediği her şey için basın toplantısı düzenlemeyeceğini söyledi. Spalletti, Totti'nin bundan sonra da ne yapacağına da kendisinin karar vereceğini ifade etti.
Serie A'da 26'ncı hafta, yarın oynanacak Napoli-Milan maçıyla tamamlanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...