Ateş düştü

Düzenleyen:
Ateş düştü

SPOR Haberleri

Deniz Ateş Bitnel Trabzonlu dört futbolcuyu oyundan atarak geceye damga vurdu

BURHAN CAN TERZİ

İnanılmaz bir geceydi. Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmaya hakem Deniz Ateş Bitnel damga vurdu. Maçta 2 penaltı, 4 de kırmızı kart kararı veren Bitnel karşılaşmanın önüne geçti. Erkan Zengin'in Koray'la girdiği mücadelede yerde kaldığı pozisyonda beyaz noktayı gösteren Bitnel, bu kararıyla önce Galatasaray'ın tepkisini çekti. 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğüyle biten ilk yarının ardından ise adeta Bitnel fırtınası esti. 
Özer atıldı, fitil ateşlendi
Özer Hurmacı'nın topu uzaklaştırmak için yaptığı hamleyi 'sarı kartlık' pozisyon olarak değerlendiren Bitnel, yıldız oyuncuyu ikinci sarıdan attı. 5 dakika sonra Galatasaray'ın beraberlik golü gelirken bundan 5 dakika sonra da Aykut Demir, Podolski ile tartışmasında ikinci sarıyı görüp oyun dışı kaldı. Maçta çıkan ikinci penaltı kararı ise ortalığı iyice karıştırdı. Umut Bulut'un yerde kaldığı pozisyonda Cavanda'ya kırmızı kart gösteren Bitnel, Trabzonlu oyuncuların öfkesine maruz kaldı. 
Hakeme 'çık dışarı'...
Çıkan karmaşada kırmızı kartını yere düşüren Bitnel'e bu kartı yerden alan Salih Dursun 'kırmızı kart' gösterdi ve 'çık dışarı' işareti yaptı. Bitnel de buna karşılık 4. olarak Salih'e kırmızı kartını çıkardı. Ardından bordo-mavili futbolcu Yusuf Erdoğan 5. kırmızı kartı görüp oyunun tatil olması için çabaladı. Yusuf'a takım arkadaşı Erkan Zengin'in mani olduğu görüldü. 
İşte olay maçtan bölümler...
Trabzon kontrollü girdi oyuna fakat G.Saray çabuk toparlayıp yüklendi. Olcan ve Podolski'yle yokladılar kaleyi. 14'te Poldi'nin bazukası üst direkte patladı. Trabzonspor, Marin’in ceza sahası içinde Sabri tarafından düşürülmesinde beklediği penaltıyı, 24'te Koray'ın Erkan'a sözde müdahalesiyle kazandı. Topun başına geçen Erkan, Muslera'yı ters köşeye yatırdı: 1-0.
Sneijder girdi iş değişti
58'de Sneijder'in oyuna girmesi Aslan'ı daha efektif oyun düzenine çevirdi. 59'da Özer'in atılmasıyla rüzgar yön değiştirdi. 63'te Podolski sağdan uzak köşeye harika vurdu: 1-1. 70'te Podolski ile Aykut birbirlerine kafalarını dayayıp tartışınca Aykut da atıldı. Galatasaray oyunu bu dakikadan sonra tek kaleye çevirdi. 
SELÇUK İŞİ BİTİRDİ
Deniz Ateş Bitnel, 87'de Cavanda-Umut mücadelesinde penaltı noktasını bir defa daha gösterince ortalık yangın yerine döndü. Cavanda’yı oyun dışına atan hakemin düşen kartını Salih, “Asıl sana kırmızı kart” diyerek Bitnel’e gösterince, Trabzonspor 7 kişi kaldı. Beyaz noktadan topu filelerle buluşturan Selçuk skoru belirledi: 2-1.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...