Kapkara tarih

Düzenleyen:
Kapkara tarih

SPOR Haberleri

Başkan, "Bana G.Saraylı taraftarlar binlerce mesaj geldi. Utanç duyuyoruz diyorlar. Kimi kurtarıyorsunuz" diyerek Mustafa Denizli'yi ima etti

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray maçının ardından sert konuştu. "Bugün burada bir tarih yazıldı. Ama maalesef kapkara bir tarih. Bunu yazanları, milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan sporseverlere havale ediyorum. Dayanılmaz bir acı" diyen Usta, "Galatasaraylı taraftarlar bana binlerce mesaj yolladı. 'Sakın üzülmeyin, biz Galatasaraylılar olarak üzüldük, utanç içindeyiz' dediler. İnsanın yalnız ekmeğe değil şerefe de ihtiyacı var. Bu akşam dünyaya rezil olan Türkiye'nin futboludur. Salih Dursun bu gece Türk futboluna kırmızı kartı göstermiştir" açıklaması yaptı. "Deniz Ateş Bitnel! Sen fitnees hocalığımı yapıyorsun, ne yapıyorsun çekil artık" çağrısı yapan başkan, "Siz kimleri kurtarmaya çalışıyorsunuz? Bir takım ilişkiler, bir takım ağalar olabilir ama bu değişmeli. Sorunlu TFF ve MHK. Bizim ilişki ağımız orada olan biteni anlayacak güçte. İnşallah Salih Dursun bu akşam rüyalarınıza girer. Galatasaray ile bir derdimiz yok. Onur, o penaltıda kaleden çıksın istedim" şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...