Bizim vicdanımız rahat

Düzenleyen:
Bizim vicdanımız rahat

SPOR Haberleri

"17 yıl futbol oynadım hiç böyle bir kara sayfayla karşılaşmadım. Biz elimizi vicdanımıza koyduğumuzda rahat uyuyacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 4 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü Galatasaray maçından sonra hakem kararlarına isyan etti. "17 yıl futbol oynadım, hiç böyle bir kara sayfayla karşı karşıya kalmadım" diyen Mandıralı, "Keşke bu kara gece olmasa ve sadece futbol konuşsaydık. Maalesef hakem kararları maçın önüne geçti. Elimizi vicdanımıza koyduğumuzda biz bu gece rahat uyuyacağız. Maçta olan biten her şeyi bütün Türkiye gördü. Benim bunun üzerine söyleyecek bir şeyim yok" ifadelerini kullandı. "Selçuk İnan'ın penaltıda topu dışarıya atmasını bekler miydiniz?" sorusuna ise Mandıralı, "Selçuk da Galatasaray'dan ekmeğini kazanan bir futbolcu. Bu doğru olur muydu bilmiyorum" cevabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...