Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'a bir destek de Gaziantepspor'dan

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Trabzonspor'a bir destek de Gaziantepspor'dan

SPOR Haberleri  / iHA

Gaziantepspor Kulübü, Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederek, tüm tarafları sağduyulu davranmaya çağırdı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray - Trabzonspor maçında yaşananlar ve hakem hatalarının ülke gündemine oturduğu hatırlatarak, benzer olayların bir daha yaşanmaması temenni edildi.

Hakem hatalarının Türk futbolunu daha kötü günlere götüreceği yönündeki korkunun tüm futbol camiasını sardığı belirtilen açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ülkemizin iki güzide kulübü Galatasaray ve Trabzonspor Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelmiş ve maçta yaşanan skandal hakem hataları Türk futbolu ve dünya futbolunun gündemine oturmuştur. Öncelikle Gaziantepspor camiası olarak şunu belirtmek isteriz ki; bu gece yaşanan hakem hatalarının ülke futbolumuza bir milat olmasını ve değişime öncülük etmesini temenni ederiz.

Trabzonspor'a bir destek de Gaziantepspor'dan

Trabzonspor yönetim ve taraftarlarının olayları olgunlukla karşıladığının belirtildiği açıklamada, tüm tarafların da aynı sağduyu ile hareket etmesi gerektiği vurgulandı. Maçta yaşananların Türk futbolu adına milat olması dilenen açıklamanın devamında, "Yaşanan bu gecenin sonunda Trabzonspor Kulübü'nün değerli Başkanı Sayın Muharrem Usta'nın yaptığı açıklamaları çok önemli ve takdire şayan buluyoruz. Sayın Usta, yaşanan bu geceyi Türk futbolundaki değişim ve dönüşüm olarak değerlendirmiş ve camiasını, Taraftarlarını sükunete davet ederek büyük bir olgunluk göstermiş ve daha büyük olayların önüne geçerek, tüm camialara örnek olması gereken bir davranışta bulunmuştur. Türk futbolunda bu tür hakem olaylarının geride kalmasını ve bir daha yaşanmamasını temenni ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...