Anthony Davis'in rekor gecesi

Anthony Davis'in rekor gecesi

SPOR Haberleri

İnsanüstü fiziğiyle NBA'in en iyi oyuncuları arasına adını yazdıran Anthony Davis, Detroit Pistons'a karşı 59 sayı, 20 ribauntluk performansıyla ağızları açık bıraktı

2.11 boy, 2.27 kulaç uzunluğu ve müthiş bir atletizm... Fiziğiyle LeBron James'i bile kıskandıran New Orleans Pelicans'ın 23 yaşındaki pivotu Anthony Davis, bir süper yıldız olduğunu bir kez daha gösterdi ve Detroit Pistons pota altını adeta tarumar etti. Rakip potaya tam 59 sayı bırakan Davis, 20 de ribaunt aldı ve takımının 111-106 kazanmasını sağlayan isim oldu. 

 SADECE SHAQ&WEBBER 
 NBA'in en iyi oyuncusu olup olmayacağı tartışılmaya başlanan süper atlet, kısa bir formsuzluk dönemini geride bıraktığını bu maçla ispatladı. NBA'in modern dönemi olarak kabul edilen son 30 yılda 50 sayı, 20 ribaunt barajının üzerine çıkan isim sayısı yalnızca ikiydi. Shaquille O'Neal ve Chris Webber'in gibi efsanelerin yanına adını yazdıran Davis, geçen hafta sonu All-Star organizasyonunda da boy göstermişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...