Salih’in heykeli dikiliyor

Düzenleyen:
Salih’in heykeli dikiliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray maçında hakeme gösterdiği kırmızı kartla dünya gündemine oturan Salih Dursun adeta fenomen haline geldi.

Oyuncuya her kesimden büyük destek gelirken, Salih Dursun'un heykelinin dikilmesi bile gündemde. Trabzonspor Kulübü, Salih'in Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği anın fotoğrafını tişört yapıp TS Club'larda satışa sunacak. Trabzon'un Yomra ilçesinin belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, Salih Dursun'un ismini bir sokağa verme kararı aldıklarını açıkladı. Bu arada Maçka'da yeni yapılan parkın girişine Salih'in heykelinin dikileceği kaydedildi. 
Salih Dursun’un kırmızı kartı Avrupa'da yankı uyandırırken, konu ABD'de de büyük ilgi gördü. Ülkenin en büyük spor medya kuruluşlarından biri olan Sports Illustrated, "Hakeme kırmızı kart gösteren Trabzonsporlu oyuncu maçtan atıldı" başlığıyla verdiği haberinde, Salih’in hakem Bitnel'in elinden kartı kaparak kendisine sahayı terk etmesi için eliyle işaret ettiği vurgulandı. SB Nation haber kanalı da "Oyuncunun hakeme kırmızı kart göstermesiyle Türk futbol maçı kaosa sürüklendi" başlığını kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...