Potada Türk randevusu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Potada Türk randevusu

SPOR Haberleri  / AA

ULEB Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında Pınar Karşıyaka yarın Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek.

ULEB Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Odeabank yarın İzmir'de karşılaşacak.

Kupanın son 32 turunda N Grubu'nu lider tamamlayan Galatasaray Odeabank ile K Grubu'nu ikinci sırada bitiren Pınar Karşıyaka, çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek. İlk maçın yarın saat 19.00'da Karşıyaka Arena'da yapılacağı eşleşmede rövanş mücadelesi ise 1 Mart Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Bu turu geçecek ekip çeyrek finalde Alman ekipleri Bayern Münih-Alba Berlin eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

İki takımın anlaşması sonucunda iki karşılaşmayı da deplasman ekiplerinin taraftarları takip edemeyecek.

Pınar Karşıyaka'da sakatlığı bulunan Juan Palacios'un yanı sıra statü gereği Samet Geyik forma giyemeyecek. Rahatsızlığı geçen ancak antrenman eksiği bulunan Kenan Sipahi ise kadroda yer alacak.

Avrupa kupalarında 150. karşılaşma

Avrupa kupalarında 150. müsabakasını oynayacak Pınar Karşıyaka'nın 149 maçta 71 galibiyet, 77 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunuyor.

Türk takımlarının randevusu

Avrupa kupalarında kendi aralarında şimdiye kadar 38 kez karşılaşan Türk temsilcileri, 6. kez elemeli turlarda birbirlerine rakip oldu.

Daha önceki eşleşmelerde Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray, Tuborg ve Türk Telekom birer kez rakiplerine üstünlük kurarak turu geçmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...