Dursun Özbek'ten UEFA açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Dursun Özbek'ten UEFA açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'da kulüp başkanı Dursun Özbek ile beraberindeki yöneticiler, UEFA heyetiyle görüşmek için UEFA Genel Merkezi'ne giderek, savunmalarını verdi.

Özbek, 'Son derece güzel bir savunma verdik. Buradan iyi bir netice bekliyoruz. Hakimler adil karar verecektir. Eğer ceza kararı çıkarsa CAS'a gitme hakkımız var' açıklamasında bulundu. Avrupa kupalarından men edilme tehlikesi bulunan Galatasaray Kulübü'nde Başkan Dursun Özbek, Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır, Genel Sekreter Fatih İşbecer, Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ile Mali İşler Müdürü Sedef Hacısalihoğlu gibi yöneticilerin yanı sıra ünlü Avukat Jean Louis Dupont ile birlikte UEFA'nın Nyon kentinde bulunan merkezinde sözlü savunma verdi.

'Güzel bir savunma verdik'
Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, 'Eğer ceza kararı çıkarsa CAS'a gitme hakkımız var. Fakat ben o aşamaya kalacağını düşünmüyorum. Tek bilek tek yürek kampanyasını anlattık, bileklikerimizi de gördüler. Bilgilendirme yaptık. Son derece güzel bir savunma verdik. Buradan iyi bir netice bekliyoruz. Hakimler adil karar verecektir, karar onların" ifadelerin kullandı.

UEFA'nın kararını önümüzdeki günler açıklaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...