İşte Galatasaray'ın Lazio kafilesi!

Düzenleyen:
İşte Galatasaray'ın Lazio kafilesi!

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı. Mustafa Denizli kamp kadrosuna Tarık Çamdal'ı almadı.

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci ayağında İtalya temsilcisi SS Lazio ile deplasmanda oynayacağı maç için bugün Roma’ya hareket edecek.

 Galatasaray’ın SS Lazio karşılaşması öncesindeki kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
 
Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Eray İşcan, Cenk Gönen.
 
Galatasaray, Lazio karşılaşması öncesi son antrenmanını mücadelenin gerçekleşeceği Roma Olimpiyat Stadı’nda yarın TSİ 18.30’da (yerel saat 17.30) ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacak.
 
Teknik direktör Mustafa Denizli ve oyunculardan Fernando Muslera ise TSİ 18.00’de (yerel saat 17.00) Roma Olimpiyat Stadı’nda düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...