Ceza gelirse CAS'a gideriz

Düzenleyen:
Ceza gelirse CAS'a gideriz

SPOR Haberleri

"Kurul 1+1 cezayı masaya koydu. Yaptığımız aksiyonları, kampanyamızı anlattık. 1 hafta içinde karar verecekler. Olumsuz durumda CAS'ta da kararı düzeltebiliriz"

UEFA Finansal Fair Play Komisyonu tarafından 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istemiyle UEFA Hukuk Kuruluna sevk edilen G.Saray'da Başkan Dursun Özbek ve kurmayları dün İsviçre'nin Nyon şehrinde savunmalarını verdi. Cezanın iptali için avukat Jean Louis Dupont eşliğinde savunma yapan sarı-kırmızılı kafilede Özbek, kararın 1 hafta içinde açıklanacağını söyledi. Görüşmelerin ardından konuşan Galatasaray Başkanı şu ifadeleri kullandı: Buradaki hakimler kuruluna geçmiş yıllarla ilgili tekrar bilgi verdik. Neden bunlar oluştu ne yapılması gerekiyor diye. Burada Galatasaray'ın savunması son derece net görüşler üzerinde duruyor. Hakimler kurulunun vereceği bir karar bu. Galatasaray'ın çok önemli bir marka olduğu vurgulandı. Bütün bu ortaya koyduğumuz düşünceleri yorumlayacaklarını düşünüyorum. Bir hafta içerisinde karar verecekler."
Bilekliklerimizi gördüler
“Galatasaray’ın ceza alma durumu henüz söz konusu değil. Ceza kurulu 1+1 cezayı masaya koydu. Galatasaray’ın bu cezayı almaması gerektiğini anlattık. İki tarafın birbirini anladığı bir toplantı şeklinde geçti. UEFA’nın verdiği kararları CAS’a taşımak, CAS’ta DA bu kararı düzeltmek mümkün. Benim görüşüm ona gerek kalmayacağı yönünde. UEFA’nın bize teklif ettiği cezaların en ağırı. 'Tek bilek tek yürek kampanyasını' onlara anlattık, bilekliklerimizi de gördüler. Alınan aksiyonlar onlara daha inandırıcı daha gerçek geliyor. Mali yapının başa baş gelmesi konusunda kendilerini çok detaylı olarak bildirdik. Geriye onların karar almasını beklemek kaldı. 1 hafta içinde karar verecekler. Şu anda ortada ceza yokken varmış gibi davranmak ve yorum yapmak yanlış olur.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...