‘Salih hakem olsun!'

Düzenleyen:
‘Salih hakem olsun!'

SPOR Haberleri

Sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya çığ gibi büyüdü, "Takım sahaya Salih Dursun tişörtleriyle çıksın, Salih de hakem kıyafetiyle maça gelsin" önerisi yapıldı

Trabzonspor'un olaylı Galatasaray maçına tepkisi bütün hızıyla sürüyor. Hakem Deniz Ateş Bitnel'in bordo-mavili oyunculara gösterdiği 4 kırmızı kartın ardından Başkan Muharrem Usta'nın twitter hesabından yaptığı, "Avni Aker'de düzenin değişimine katkı adına... Futbol tarihin en ilginç protestosu için fikirlerinizi bekliyoruz" paylaşımına ilgi çığ gibi büyüdü. Binlerce bordo mavili taraftar, Osmanlıspor maçında uygulanacak protesto önerilerini iletti. Trabzonspor Yönetimi'nin hafta sonuna kadar taraftarlardan gelecek önerileri de değerlendireceği ve protesto gösterisi için bir organizasyon yapacağı belirtildi. Taraftarlardan gelen protesto önerilerinden bazıları şöyle: 

Penaltı yaptıralım!

∂ Maça 7 futbolcuyla çıkalım, başlama düdüğüyle birlikte 1 dakika hareketsiz kalalım, formaların hepsine Salih Dursun yazalım.
∂ Takım sahaya 7 kişi çıksın, tribünler tamamen sussun. Hakemlerin eli sıkılmasın.
∂ Takım ısınmaya satışa sunulacak Salih Dursun tişörtleriyle çıksın.
∂ Maç oynanırken motorlu paraşütle yukardan kırmızı kartlar bırakılsın.
∂ Ceza sahamızda rakip yokken, bir oyuncumuz topu diğer oyuncumuza atsın o da elle tutsun. Penaltı nasıl olur görsünler.
∂ Salih Dursun maskeleri taraftara girişte dağıtılsın.
∂ Bütün seyirciye düdük ve kırmızı kart verelim maç boyunca düdük çalınsın.
∂ Salih hakem kıyafetiyle sahaya çıksın…

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...