Trabzonspor'a ceza yağacak

Düzenleyen:
Trabzonspor'a ceza yağacak

SPOR Haberleri

G.Saray maçında görülen 4 kırmızı kartın faturası Trabzonspor'a pahalıya patlayacak. Kırmızı kart gören futbolcular Özer Hurmacı, Aykut Demir, Luis Cavanda ve Salih Dursun PFDK'ya sevk edildi.

Devre arasında karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'i, "Senin ayağına sıkacağım... Döverim seni..." diyerek tehdit eden Aykut Demir'in bu sözleri raporlara geçti. Soyunma odası koridorlarında hakeme saldırmak istediği de belirtilen Aykut'un gerek sarf ettiği sözler gerekse de sinirli tavırları sebebiyle sevkinin 'tehdit'ten yapıldığı öğrenildi. Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun'un da, "Kişilik haklarına saldırı" sebebiyle sevkinin gerçekleştiği belirtildi. 
Suç hakemi küçük düşürmek
Aykut'a Disiplin Talimatı'nın 41. maddesinin 1-a bendine göre 6 veya 7 maç ceza gelmesi bekleniyor. Salih Dursun'un ise "hakemi küçük düşürmek" sebebiyle cezası en az 4 maç olacak. Özer'e sportmenliğe aykırı hareketten 1+1 maç, Cavanda'ya da hakemi itmesinden dolayı yine 1+1 maç ceza kesileceği gelen bilgiler arasında. 
Usta'ya da ceza gelebilir
Olayların faturasından bordo-mavili yöneticiler de pay alacak. Başkan Muharrem Usta'yla birlikte kulüp idarecisi Coşkun Bülbül, kulüp görevlisi Adem Kuduban ve İsmail Şafak PFDK'ya sevk edildi. Usta'ya maç sonrası sportmenliğe aykırı açıklamalarından olmak üzere diğer çalışanlarla birlikte 45'er gün hak mahrumiyeti cezası gelebileceği fakat suç unsuru oluşmadığı yönünde karara da varılabileceği ifade edildi. Ayrıca takım halinde 4 kırmızı kart görmesi sebebiyle Trabzonspor Kulübü'ne de para cezası kesileceği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...