En baba Kartal Sosa

Düzenleyen:
En baba Kartal Sosa

SPOR Haberleri

Ülkesine dönme fikrini kafasından tamamen atan yıldız oyuncu, son 4 maçta kilidi açan isim oldu

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'ya bebekleri doping etkisi yaptı. Ocak ayında ikiz bebek sahibi olan Arjantinli yıldız bu tarihten sonra oynadığı hiçbir maçı neredeyse boş geçmedi. Sezonun ilk yarısında bazı maçlarda beklentilerin altında kalan, sezon başında ise Arjantin'e geri dönmek istediğini her fırsatta dile getiren Sosa, bebeklerini kucağına aldıktan sonra yaşadığı dönüşümle Beşiktaş'ı sırtlamaya başladı. Sosa, son iki maçta attığı 1 gol ve yaptığı 1 asistle 6 puana doğrudan etki ederken, baba olduğu 11 Ocak tarihinden itibaren oynadığı maçlarda skoru getiren isimler arasında yer aldı. 
Babalık yaradı
Baba sıfatıyla çıktığı ilk maçta Bucaspor karşısında asist yapan Sosa, ligde oynanan 4 karşılaşmada da kilidi açan isim oldu. Gaziantepspor maçında 2 asist yapan Arjantinli orta saha sonraki hafta da Başakşehir maçında beraberliği getiren golün servisini yaptı. Mersin İdman Yurdu maçında frikikten attığı golle altın değerinde 3 puanı Beşiktaş'a kazandıran yıldız oyuncu, Gençlerbirliği karşısında da kritik yaptığı kritik asistle hem suskunluğa bürünen Gomez'i yeniden hayata döndürdü hem de 3 puanda pay sahibi olarak Beşiktaş'ı eksik maçına rağmen liderlik koltuğuna taşıdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...