Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Kulübü'nden son dakika açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trabzonspor Kulübü'nden son dakika açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile oynanan maçtaki hakem kararlarıyla ilgili kulüp başkanı Muharrem Usta'nın girişimlerinin sonuç vermeye başladığını bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in gerçekleştirdiği basın toplantısındaki ifadelerinin tamamını internet sitesinde paylaşan bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: 
"Galatasaray maçındaki hakem faciasından sonra başkanımız Muharrem Usta'nın girişimleri sonuç vermeye başladı. Başkanımız Muharrem Usta'nın 'Bu düzen değişecek, o hakem düdüğünü asacak' açıklamasının ardından bu akşam saatlerinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören, basın toplantısı düzenleyerek 'Trabzonsporumuzun yaşadığı mağduriyete en az Trabzonlular kadar üzülüyorum' ifadelerini kullandı."
Trabzonspor Kulübü, ayrıca resmi Twitter hesabından da Demirören'in "O hakemimizi kaybettik" ifadesini paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...