Pereira'yı kızdıran 'Recep Tayyip Erdoğan' sorusu!

Düzenleyen:
Pereira'yı kızdıran 'Recep Tayyip Erdoğan' sorusu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Lokomotiv Moskova maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Bir basın mensubunun, "Yarın Fenerbahçeli bir futbolcu sahaya Recep Tayyip Erdoğan tişörtü ile çıkar mı?" sorusuna Pereira, net cevap verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Rusya'ya beraberlik almaya değil, kazanmaya geldiklerini söyledi.
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında deplasmanda Lokomotiv Moskova ile oynayacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ve defans oyuncusu Simon Kjaer, mücadelenin oynanacağı Lokomotiv Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yarın oynayacakları mücadelenin çok zor olacağını belirterek, "Bu maçı bitmiş gibi bakamayız. Yarın bu şekilde maça çıkmalıyız. Yarın iki ayaklı maçın son ayağını oynayacağız. Lokomotiv Moskova geri dönüş isteyecektir. İyi bir takım karşılaşacağız. Kendi sahalarında taraftarlarının desteği ile iyi oynayacaklardır. Ne istediğimizi biliyoruz. Kendi oyun kimliğimiz sahaya göstereceğiz. Maç boyunca rakibe saygı göstereceğiz. Yarın benim için ne önemli noktalardan biri şu; duygusal ve taktiksel anlamda olgun bir takım bekliyorum sahada. Zorlu şartlarda oynayacağız. Biz buraya beraberliğe değil, kazanmaya geldik" dedi.
Bir basın mensubunun, "Yarın Fenerbahçeli bir futbolcu sahaya Recep Tayyip Erdoğan tişörtü ile çıkar mı?" sorusuna Pereira, "Ben bir futbol antrenörüyüm; siyaset, siyasetçilerin işidir. Biz burada kulübü temsil ediyoruz. Bana futbolla alakası olmayan sorular sormayın. Biz buraya futbol oynamaya geldik. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bu sorunun benimle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum" yanıtını verdi.
Sarı-lacivertli takımın teknik patronu, Fernandao ve Robin van Persie arasında tercih yapmanın avantaj mı yoksa bir zorluk mu olduğu şeklindeki soruya, "O zaman ben oynayayım" diye espirili cevap vererek, şunları söyledi:
"Yarın benim görmek istediğim takım kendi prensiplerinden kopmayan ve burada işlerin kolay olacağını düşünmeyen futbolculardan kurulu olacak. Rakibimiz ilk maçtaki skoru çevirmek isteyecek. Biz de kendi kalitemizi göstermek istiyoruz. Robin van Persie ya da Fernandao'dan kim oynarsa oynasın, Avrupa'ya damga vuran bir takım kimliğiyle sahada olmak istiyoruz." 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...