Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düdüğünü astı!

Düzenleyen:
Düdüğünü astı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı, Galatasaray maçındaki yönetimiyle büyük tepki toplayan Deniz Ateş Bitnel’in hakemliği bıraktığını iddia etti

T rabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın 4 kırmızı kart görerek 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'e öfkesi dinmiyor. Dün bir açıklama daha yapan ve Bitnel'in hakemliği bıraktığını iddia eden Usta'nın, "Trabzonspor'u doğruyorsan düdüğü asacaksın demiştim. Astı, göreceksiniz" iddiası futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bu iddiaya ne MHK'dan ne de Deniz Ateş Bitnel cephesinden herhangi bir yalanlama gelmemesi dikkat çekti. Başkan, "Trabzonspor'un saygıdeğer sağduyulu taraftarlarına sesleniyorum. 'Fırsat bu fırsat' deyip etrafı velveleye verenleri lütfen iyi tanıyın. Protestoda bulunurken bunlara fırsat vermeyin" hatırlatmasında da bulunurken, "Trabzonspor için yollardayız ve geleceğimiz için kazanacağız. Bu düzen değişecek, Trabzonspor saygın ve büyük konumuna tekrar oturacak" sözlerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...