Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zafer gecemiz olsun

Düzenleyen:
Zafer gecemiz olsun

SPOR Haberleri

Türk futbolunun iki devi Fenerbahçe ile Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde tur arıyor

Gözünü Avrupa’da finale diken Fenerbahçe, bu akşam Moskova’da tur arayacak. Kadıköy’deki ilk maçta üstün bir futbol ortaya koyarak Rus rakibini adeta sahadan silen ve 2-0’lık galibiyetin avantajıyla Moskova’ya giden sarı-lacivertliler, gol atması durumunda, iki farklı yenilgide bile adını son 16 takım arasına yazdıracak. Lokomotiv Stadı'nda 18.00'de başlayacak maçı Slovakya hakem Ivan Kruzliak yönetecek. 

Zafer gecemiz olsun

Şampiyonlar Ligi’nde grubunda 3. olup yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden Galatasaray, İstanbul’daki 1-1’lik maçın rövanşında Lazio’ya misafir olacak. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak müsabaka, 20.00'de başlayacak. Maçı Rus hakem Vladislav Bezborodov yönetecek. G.Saray'ın, tur atlayabilmek için Lazio'yu yenmesi veya iki ve üzeri gollü beraberlikle maçı tamamlaması gerekiyor. 

Zafer gecemiz olsun

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...