Rus gazeteciye tokat gibi cevap

Düzenleyen:
Rus gazeteciye tokat gibi cevap

SPOR Haberleri

Lokomotiv Moskova maçı öncesi konuşan F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, Rus gazetecinin Erdoğan sorusuna alkışlanacak bir cevap verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yarın Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi futbolculardan Simon Kjaer ile birlikte Moskova'da bir basın toplantısı düzenledi.

RUS GAZETECİDEN ERDOĞAN SORUSU
Toplantıda bir Rus gazeteci,  Pereira'ya "Yarın futbolcularınız Recep Tayyip Erdoğan tişörtüyle gol sevinci yaşar mı?" diye sordu.
"BEN FUTBOL ANTRENÖRÜYÜM, SİYASET SİYASETÇİLERİN İŞİ"
Portekizli çalıştırıcı, "Ben bir futbol antrenörüyüm, siyaset, siyasetçilerin işidir" cevabını verince soruyu soran Rus gazeteci tarafından alkışlandı.
RUS OYUNCUNUN PUTİN TİŞÖRTÜ TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU
Diğer yandan, Lokomotiv Moskova'nın orta saha oyuncusu Tarasov'un Fenerbahçe maçında giydiği Vladimir Putin'li tişört tartışma konusu yaşatmıştı.  (Hürriyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...