Salih Dursun tişörtleri satışa çıktı

Düzenleyen:
Salih Dursun tişörtleri satışa çıktı

SPOR Haberleri

Trabzonspor’da, Galatasaray karşısında hakeme gösterdiği kırmızı kartla sembol olan Salih Dursun tişörtleri satışa çıktı. Satışlardan elde edilen gelir ise genç hakemlerin yurt dışında eğitim alabilmeleri için burs olarak verilecek.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maç tarihe geçti. Karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel’in verdiği kararlar sonrasında yaşananlar ise uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Maçın en çok konuşulan olaylarının başında ise bordo-mavili oyuncu Salih Dursun’un hakem Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart geldi. Bu hareket bordo-mavililerde ’isyanın’ simgesi olurken, genç oyuncunun hakem Bitnel’e kırmızı kart gösterdiği anın bulunduğu tişörtler satışa çıktı.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, "Salih Dursun Tişört’lerinin geliri başarılı genç hakemlerimize yurt dışı eğitimleri için burs olarak verilecektir" denilerek, gelirin kulüp için değil, Türk futbolu için kullanılacağı duyuruldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...