Nazarlık olsun

Düzenleyen:
Nazarlık olsun

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Euroleague TOP 16 turundaki ilk mağlubiyetini Yunan devinden almasına rağmen liderliğini korudu

THY Euroleague Top 16 Turu ikinci yarısının ilk maçında Panathinaikos’a misafir olan Fenerbahçe rakibine 76-71 mağlup oldu. Temsilcimiz bu sonuçla TOP 16 Turu’ndaki ilk yenilgisini aldı.
Mücadeleye Vesely’nin basketiyle giren Fenerbahçe rakibin hızlı hücumlarına sert savunmasıyla karşılık verdi ve televizyon molasına 12-8 önde gitti. Kalan bölümde de skor avantajını sürdüren sarı-lacivertliler periyodu da 20-15'le geçti. İkinci çeyrekte savunma sertliğini kaybeden Obradoviç'in öğrencileri, Williams, Diamantidis ve Calathes’in basketleriyle 31-28 geri düştü. Udoh’un basket-faulüyle skoru eşitleyen Fenerbahçe, soyunma odasına 36-36 eşitlikle girdi.
Sonlara doğru dağıldı
Üçüncü çeyrekte sarı kanarya, televizyon molasını 45-44 önde geçti. Periyodun kalan bölümünde istediği hücum organizasyonlarını yapamayan Fenerbahçe çeyreği 55-53 geride bitirdi. Fotsis’in üçlüğüyle başlayan final periyodunda Vesely ve Melih’le sayı üreten Fenerbahçe 58-58’de eşitliği yakaladı ve rakibine mola aldırdı. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede savunmadaki basit hataların önüne geçemeyen sarı-lacivertliler 7 sayı geriye düştü: 68-61 geride girdi. Dixon'un 56 saniye gelen üçlüğü farkı 1'e indirse de kalan sürede sayı bulamayan sarı-lacivertliler salondan 76-71 mağlup ayrıldı. Bu skorla TOP 16'da ilk yenilgisini yaşayan F.Bahçe toplamdaki 9 maçlık galibiyet serisi sona ermesine rağmen liderliğini sürdürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...