Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sınır böyle geçilir

Düzenleyen:
Sınır böyle geçilir

SPOR Haberleri

Rus ekibi önünde Samedov'un golüyle geri düşen sarı-lacivertli temsilcimiz Mehmet Topal'la eşitliği yakalayarak tura uzandı

MURAD TAMER

F.Bahçe Moskova'dan sıcacık bir skorla dönerek içimizi ısıttı. Temsilcimiz Lokomotiv Moskova karşısında 1-0 geriye düştüğü maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Kadıköy'deki 2-0'lık zaferin avantajıyla UEFA Avrupa Ligi'nde adını son 16 takım arasına yazdırdı. İlk maçtan farklı olarak Caner'in yerine Hasan Ali sahadaydı. Kasaev'in 17'de ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golünden sonra F.Bahçe 25'te Volkan'la, Lokomotiv ise 27'de Kasaev'le gole yaklaştı. Ruslar, temsilcimizi çok zorlayacak bir futbol ortaya koymuyordu. Sarı-lacivertlerde ise Volkan'dan başka hücum anlamında istekli olan bir isim yoktu. Heyecansız geçen ilk yarının golsüz eşitlikle bitmesi beklenirken şoku yaşadık. Kullandığımız kornerde top Fabiano'ya kadar geldi. Portekizli kalecinin kısa düşen vuruşuyla başlayan atak Samedov'un golüyle sonuçlandı: 1-0.
Topal'dan derin darbe
Soyunma odasına geride giren F.Bahçe ikinci yarıya daha istekli başladı. Volkan Şen'in 60'taki ortasına kafayı vuran Van Persie'nin şutu az farkla dışarı çıktı. Samedov 70'te yürekleri ağıza getirdi. İlk golü atan oyuncu bomboş pozisyonda kafa şutunu Fabiano'ya nişanladıktan sonra dönen topu kale önünden üstten auta vurdu. Oyunda kaldığı süre boyunca dökülen Nani 79'da yerini Alper'e bıraktı. Ruslar yavaş yavaş baskını arttırıyor, son dakikalarda gerilim giderek yükseliyordu. Yenebilecek bir gol maçın uzaması anlamına geliyordu. Derken 83. dakikada sahneye çıkan Mehmet Topal derin bir nefes aldırdı.  Kornerden gelen topu kafayla ağlara gönderen Topal skora denge getirdi: 1-1. Kalan dakikalarda skor değişmedi ve F.Bahçe, Basel yolunda Moskova virajını temiz geçerek son 16 turuna yükselmeyi başardı.

Sınır böyle geçilir

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...