Osmanlıspor yükselişini sürdürmek istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Osmanlıspor yükselişini sürdürmek istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftada 10 puan toplayan Osmanlıspor, Trabzonspor'u maçında da yükselişini sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de son haftaların formda ekibi Osmanlıspor, yarın Trabzonspor'a konuk olacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Ligin 19. haftasında Galatasaray'ı sahasında 3-2 yendikten sonra çıkışa geçen ve son 4 haftada 10 puan toplayan Osmanlıspor, sıkıntılı süreçten geçen Trabzonspor karşısında da yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'nu geçen hafta 3-1 mağlup ederek küme düşme hattından uzaklaşan başkent temsilcisi, 29 puanla 8. sırada bulunuyor. Türk Telekom Arena'da 7 kişi kaldığı olaylı maçta Galatasaray'a 89. dakikadaki penaltı golüyle 2-1 mağlup olan Trabzonspor ise 27 puanla 9. sırada yer alıyor.

Osmanlıspor'da sakatlıkları bulunan Artur Moraes ve Anas Sharbini ile sarı kart cezalısı Musa Çağıran, Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

Sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan maçı Osmanlıspor 3-1 kazanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...