Dursun Özbek Twitter hesabını kapattı!

Düzenleyen:
Dursun Özbek Twitter hesabını kapattı!

SPOR Haberleri

Lazio maçında alınan 3-1'lik yenilgiyle beraber Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in seçim döneminde açılan @dursunozbek2015 adlı twitter hesabı kapatıldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in seçim döneminde açılan @dursunozbek2015 adlı twitter hesabı kapatıldı.

Lazio maçında alınan 3-1'lik yenilgi ile Avrupa Ligi'nden elenen sarı kırmızılılar'da taraftarlar sosyal medyada başkan Dursun Özbek'e ve yönetime yoğun eleştirilerde bulundu.

İstifa sesleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in eşi Mesude Özbek ile kızı ve damadı da dün akşam Roma’ya gelerek maçı izledi. Ayrıca eski Başkan Duygun Yarsuvat da müsabakayı tribünde izleyen isimler arasında yer aldı.

Roma Olimpiyat Stadı’nda kendilerine ayrılan tribünü dolduran Galatasaraylı taraftarlar, Lazio’nun attığı 3. golden sonra adeta isyan bayrağı açtı. Sarı-kırmızılılar maçın son dakikalarında, “Yönetim istifa” diye tempo tuttu. Büyük hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar, Teknik Direktör Mustafa Denizli’yi de istifaya çağırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...