Erdal Torunoğulları: Gomez Beşiktaş'ta mutlu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Erdal Torunoğulları: Gomez Beşiktaş'ta mutlu

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Torunoğulları, Alman futbolcu Mario Gomez'in siyah-beyazlı ekipte bulunmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Gomez'in kendileri için çok önemli ve değerli bir isim olduğunu belirtti.

Alman futbolcunun siyah-beyazlı kulüpte mutlu olduğunu vurgulayan Torunoğulları, şunları kaydetti:

"Gomez'le anlaşmamız belli. Sezon sonunda eğer 'ayrılmak istiyorum' derse yapılacak bir şey yok. Tabii o hangi takım olursa olsun, bizimle masaya oturmak zorunda ancak şu anda bizim de Gomez'in de öyle bir rahatsızlığı veya mutsuzluğu söz konusu değil. Takıma yapmış olduğu katkı da ortadadır. Böyle mutlu olduğu bir ortamdan ayrılmak istemez."

"Vodafone Arena'da her şey istediğimiz gibi gidiyor"

Torunoğulları, Beşiktaş Kulübü'nün yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlatarak, "Yakında sayın başkanımız açılış tarihiyle ilgili net bir açıklama yapar. Görünen o ki, her şey istediğimiz gibi gidiyor" şeklinde görüş bildirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...