Fenerbahçeli futbolculardan kura değerlendirmesi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fenerbahçeli futbolculardan kura değerlendirmesi

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçeli futbolcular Robin van Persie, Luis Nani, Josef de Souza ve Hasan Ali Kaldırım, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Portekiz'in Braga takımı ile eşleşmelerini değerlendirdi.

Fenerbahçeli futbolcular Robin van Persie, Luis Nani, Josef de Souza ve Hasan Ali Kaldırım, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Portekiz'in Braga takımı ile eşleşmelerini değerlendirdi.

FBTV'ye kura çekimi değerlendiren Hollandalı oyuncu Van Persie, Manchester United'da oynarken Braga'ya karşı gol attığını hatırlatarak, "Geçen sürede Braga'nın kadrosunda tabii ki değişiklik olmuştur ama tecrübem bana söylüyor ki gerçekten iyi bir takım, iyi bir futbol kulübü" ifadesini kullandı.

Kontrolü elde tutmak için ilk maçta gol yememeleri gerektiğini belirten Van Persie, "Böyle eleme maçlarında en önemli nokta, ilk maçta gol yememek. Bu son derece önemli. Bu düşünceyle sahada olup, ilk maçta gol yemememiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Portekizli futbolcu Luis Nani de Braga'nın zor bir rakip olduğunu ama turu geçebileceklerini kaydederek, şunları söyledi:

"İyi bir kura olduğunu düşünüyorum. Braga, çok zor ve mücadeleci bir rakiptir ama eleyebileceğimiz bir takımı çektiğimizi düşünüyorum. Avrupa'da şu anda oynadığımız gibi oynarsak, aynı konsantrasyonla yolumuza devam edersek, turu geçme şansımız büyük."

"Braga'yı eleyip, adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz"

Brezilyalı oyuncu Josef de Souza ise kaliteli bir takımla karşılaşacaklarını ifade ederek, Lokomotiv Moskova karşısındaki gösterdikleri konsantrasyon ile oynamaları halinde şanslarının yüksek olduğunu dile getirdi.

Sarı-lacivertli takımın savunma oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, ilk maçın sahalarında olmasının avantaj olduğunu vurgulayarak, "Normalde ilk maçı deplasmanda oynamak ister herkes ama ben tersini düşünüyorum. Yine ilk maçta taraftarımızın önünde iyi bir skor alarak deplasmana gideriz. Kalan takımların hepsi kaliteli. Ancak inşallah Braga'yı da eleyip Avrupa'da yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...