Şifre sabır

Düzenleyen:
Şifre sabır

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın tecrübeli hocası, F.Bahçe'ye karşı 90 dakika boyunca sabırlı bir oyun ortaya koyacaklarını söyledi

HÜSEYİN EROĞUL

Maç eksiğiyle liderlik koltuğunu geri alan Beşiktaş'ta bütün hesaplar Kadıköy'den 3 puanla dönerek şampiyonluk yarışında avantajlı hale gelmek üzerine yapılıyor. Teknik heyetinden futbolcusuna herkesin pazartesi gününü düşündüğü siyah-beyazlı ekipte Teknik Direktör Şenol Güneş, derbinin parolasını 'sabır' olarak belirledi. Oyuncularına ligin en iyi futbol oynayan iki takımının karşılaşacağını söyleyen Güneş, Fenerbahçe'nin savunma yaparken iyi kapandığını anlattı. Sarı-lacivertlilerin kapalı savunmasının kilidini pas oyunlarıyla aşmaları gerektiğini ifade eden Güneş, "Erken gol atmak avantaj olur ama bunu aceleye getirmemize gerek yok. Böyle yaparsanız gol geciktikçe strese girmeye başlarsınız. Sabırla 90 dakika mücadele edeceğiz" diyerek oyuncularını uyardı. 
Töre vites yükseltti
Antrenmanlarını neşeli bir şekilde sürdüren siyah-beyazlı ekipte tecrübeli teknik adam idmanlar öncesinde yaptığı mini toplantılarla oyuncularını mental olarak derbiye hazırlarken, zaman zaman da bireysel konuşmalar yaparak futbolcularından istediklerini dile getiriyor. Son haftalarda etkisiz oyunuyla dikkat çeken ve sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği maçında kadroya alınmayan Gökhan Töre'nin hırsı teknik heyeti sevindirdi. Derbi haftasında ekstra çalışmalar yapan ve idmanların ardından salonda bireysel çalışan genç oyuncu, Güneş'in forma vermesi halinde Fenerbahçe karşısında görev yapacak. Güneş'in Gökhan'ı sonradan oyuna alma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...