Avni Aker'de kırmızı gece

Düzenleyen:
Avni Aker'de kırmızı gece

SPOR Haberleri

Cezalı ve sakat futbolcularından mahrum sahaya çıkacak olan 'yaralı' Trabzonspor'u tribünlerdeki 22 bin kırmızı kartlı taraftar destekleyecek

Süper Lig'de bugün gözler Hüseyin Avni Aker Stadı'nda olacak. Son oynanan Galatasaray maçında  ağır yara alan Trabzonspor sahasında eski hocası Mustafa Reşit Akçay'ın çalıştırdığı Osmanlıspor'u misafir edecek. Bordo-mavililer toplam 9 oyuncusundan mahrum sahaya çıkacak. Kırmızı kart cezalısı olan Özer, Aykut, Cavanda, Salih ve Douglas'ın yanı sıra tedavileri süren Cardozo, Mehmet Ekici, Güray ve Aytaç gerilimli maçta forma giyemeyecekler. Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine hafta içinde bordo-mavili camiada tepki gösterilirken, tribünleri dolduracak taraftarlara da kırmızı kart dağıtılarak protesto yapılacak. Ayrıca taraftarların hazırladıkları çeşitli görsellerle de hakem hatalarına dikkat çekeceği gelen haberler arasında.
Mandıralı'nın işi zor
Taraftarların maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdiği ve tribünlerde boş koltuk olmamasının beklendiği öğrenildi. Öte yandan Osmanlıspor maçı öncesi her bölgede oyuncu eksikliğiyle karşı karşıya kalan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Hami Mandıralı takımın enerjisini üst seviyede tutarak taraftarın desteğiyle kazanmanın hesaplarını yapıyor. Hafta içinde yapılan çalışmalarda oyuncularıyla sürekli görüşmeler yapan Mandıralı, maçın önemine vurgu yaparken, içinde bulundukları ortamdan el birliğiyle çıkacaklarını belirti. Bu arada tedavisine olumlu cevap veren Okay Yukuşlu'nun ise bugünkü karşılaşmada oynama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...