İtalya'da taciz uygulandı

Düzenleyen:
İtalya'da taciz uygulandı

SPOR Haberleri

G.Saray'ın Lazio ile oynadığı maç öncesinde yaşanan olaylar sarı-kırmızılı yönetimi harekete geçirdi.

Başkan Dursun Özbek, İtalya'nın Ankara Büyükelçiliği'ne uyarı mektubu yazdı. Özbek mektubunda şu ifadeleri kullandı: 
"Sayın Luigi Mattiolo, 25 Şubat akşamı Roma'ya giden binlerce Galatasaray taraftarı, polisinin keyfi uygulamaları sebebiyle maçın büyük bölümünü izleyemediler. Şiddete ve hakarete maruz kaldılar. Kadınlara, kapalı odalarda üst araması bahanesiyle resmen taciz uygulandı. Tek amaçları tribünden gönül verdikleri takımı izlemek olan çocuklar bile uygulanan kontrolsüz şiddetin mağduru oldu."
İnsanlık dışı muamele
"Sadece taraftarlarımız değil, görev yapmak üzere Roma'da bulunan Türk basın mensupları da benzer sıkıntılar yaşadılar. Galatasaray Spor Kulübü olarak taraftarımıza ve basın mensuplarına yönelik bu insanlık dışı muameleyi kabul etmiyor, yaşananları şiddetle kınıyoruz. Rönesans'ın beşiği, Akdenizli sıcak insanların ülkesi İtalya'ya yakışanın bu olmadığına inanıyor ve zat-ı alinizden, yaşanan sıkıntılarda sorumluluğu bulunan yetkililerin gerekli uyarı ya da cezayı alması için, hükumetiniz nezdinde girişimde bulunmanızı talep ediyoruz. Saygılarımızla."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...