Beşiktaş Kulübünden Vodafone Arena açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Beşiktaş Kulübünden Vodafone Arena açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü, inşası süren Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerin, güvenlik gerekçesiyle karşılanamadığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni yuvamız Vodafone Arena'nın açılışına çok az zaman kaldığı bu günlerde, büyük taraftarlarımızın stadımızı gezme yönündeki arzusunun yoğunlaşarak arttığını gözlemlemekteyiz. Stat inşaatının yoğun bir tempoda devam ettiği bu ortamda, güvenlik önlemleri ve inşaat çalışmalarını aksatabilecek bu tür talepleri üzülerek karşılayamamaktayız" denildi.

Açıklamada, taraftarların heyecanının anlayışla karşılandığı vurgulanarak, "Bir an önce yeni yuvamız Vodafone Arena'ya kavuşmak için gece gündüz çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Taraftarlarımızın bu durumu anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz ve artarak devam eden destekleri için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...