Luis Enrique'nin aklı Real Madrid'de

Luis Enrique'nin aklı Real Madrid'de

SPOR Haberleri

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Sevilla'ya karşı Camp Nou'da 2-1 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın teknik patronu Luis Enrique, 2-1 kazanıp Real Madrid ile puan farkını 12'ye çıkardıkları Sevilla maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Luis Enrique'nin basın toplantısındaki sözleri... ''Bu kadar fark açtıktan sonra geriye düşmek için ciddi hatalar yapmamız lazım. Ligi her zaman kazanmak zorundayız. Bu nedenle bir anlamda tehlikeli de bir durumumuz var. Bu kadar çok hafta varken, şampiyon ilan edlmek çok tehlikeli. 4 maç kaybedersek, tehlikeli bir durum oluşur. Bu nedenle avantajlar hiçbir zamanyeterli değildir. Puan farkı var diye konsantrasyonumuzu kaybetmememiz gerekiyor. Hala geliştirmemiz gereken noktalar var. Her maç 3 puan almalıyız ki şampiyon olalım.''

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...