'Çakır'a sarıldım çünkü...'

Düzenleyen:
'Çakır'a sarıldım çünkü...'

SPOR Haberleri

Gaziantepspor maçında genç hakem Serkan Tokat'ın yönetiminden dert yanan Vitor Pereira, İstanbul Başakşehir maçının hakemi Cüneyt Çakır'ın yönetiminden memnun kaldı.

Pereira, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın yönetimiyle ilgili soruya, "Bence bugünkü maçı belirleyen nokta bir takımın diğerinden daha iyi futbol oynamasıydı. Daha iyi oynayan takım sonucu belirledi. İlk maçta sonucu hakem hataları belirlemişti. O günle bugünü düşünürsek, ilk maçta daha fazlaydı" cevabını verdi.

Süper Lig'de 15. haftada oynadıkları Medipol Başakşehir maçından sonra hakem Cüneyt Çakır'a sarılması hatırlatılan Pereira, "Portekizli bir hocayım ve bir ya da iki tane Portekizli hakemi hatırlıyorum. Bu Türkiye'de daha kötü. Hiçbirini tanımıyorum. Maç sonu duygularımla hareket ediyorum ve iyi yönetmişse gidip sarılmışımdır. Gerçekten hakemleri tanımıyorum, isimlerini bilmiyorum. Hakem, bugün iyi bir yönetim yapmaya çalıştı. Belki sahada 22 oyuncu tutmayı denedi. İlk maçta kafamda kesinlikle şüphe yok, o maçı hakemle kaybettik. O hakemin de yüzünü hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...