Temsilcilerimiz THY Avrupa Ligi'nde galibiyet peşinde

Düzenleyen:
Temsilcilerimiz THY Avrupa Ligi'nde galibiyet peşinde

SPOR Haberleri

THY Avrupa Ligi'nde heyecan, Top 16 turu 9. hafta maçlarıyla devam edecek.

Avrupa basketbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan, Top 16 turu 9. hafta maçlarıyla devam edecek. İlk tur maçlarının ardından 16 takımın iki grupta yer almaya hak kazandığı, Türkiye'yi Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş ve Fenerbahçe'nin temsil ettiği THY Avrupa Ligi Top 16 turunda, yarın ve 3-4 Mart'ta 8 maç yapılacak. Üç Türk temsilcisinin de yer aldığı E Grubu'nda 2 galibiyetle 6. sırada bulunan Darüşşafaka Doğuş, 3 Mart Perşembe günü TSİ 20.00'de başlayacak maçta Hırvatistan'da Cedevita deplasmanına çıkacak. Grupta 3 galibiyet, 5 mağlubiyetle 5. sırada yer alan Anadolu Efes de perşembe günü saat 21.45'te Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımını ağırlayacak.

İlk yenilgisini geçen hafta Panathinaikos deplasmanında yaşayan grup lideri Fenerbahçe ise 4 Mart Cuma günü saat 20.30'da Sırp temsilcisi Kızılyıldız Telekom'u konuk edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...