Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Murat Yakın: 'Galatasaray'a hayır diyemem'

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Murat Yakın: 'Galatasaray'a hayır diyemem'

SPOR Haberleri  / iHA

Galatasaray'da yeni teknik direktör adayları arasında gösterilen Murat Yakın, açıklamalarıyla sarı-kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin ayrılması durumunda yerine gelebilecek adaylar arasında gösterilen Murat Yakın, Galatasaray'a hayır denilemeyeceğini söyledi. Çalkantılı günler geçiren Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin bugün Başkan Dursun Özbek ile yapacağı görüşmenin ardından görevi bırakması bekleniyor. İsviçre’nin FC Basel takımı ile Avrupa kupalarında başarı yakalayan Türk asıllı İsviçre vatandaşı Murat Yakın'ın, Denizli görevden ayrıldıktan sonra takımın başına geçebileceği iddia edilmişti.

Adının Galatasaray ile anılması üzerine İsviçre basınına demeç veren Murat Yakın, "Ben spekülasyonlar üzerine konuşmam. Galatasaray; Mancini, Prandelli, Terim ve Frank Rijkaard gibi birçok ünlü teknik direktörün görev yaptığı başarılı bir kulüp. Galatasaray, FC Basel gibi 'hayır' denilmeyecek bir kulüp" dedi. Geçen sezon Spartak Moskova'da istediğini elde edemeyen Yakın, sezon başından beri takım çalıştırmıyor. Rus ekibinin başında 32 maça çıkan Murat Yakın, 13 galibiyete karşılık 11 yenilgi almıştı. Murat Yakın, futbolculuğu döneminde bir dönem Fenerbahçe formasını da giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...