Mahmuti: Cedevita karşılaşması çok önemli bir maç

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mahmuti: Cedevita karşılaşması çok önemli bir maç

SPOR Haberleri  / AA

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, THY Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Cedevita maçı hakkında, "Cedevita karşılaşması çok önemli bir maç. Galip gelmek için oynayacağız " dedi.

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'nda 3 Mart Perşembe günü Hırvatistan'da Cedevita'yla oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Darüşşafaka Doğuş'un, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mahmuti, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Top 16'nın kendileri için yüksek bir hedef olduğunu ve buna ulaştıklarını anlatan deneyimli başantrenör, şunları kaydetti:

"Devamında çeyrek finale çıkmak hiçbir zaman bizim için hedef olmadı ama hiçbir zaman da kaybetmek için sahaya çıkmadık. Gruba maç maç olarak bakıyoruz. Bütün maçların ne kadar zor ve çekişmeli geçtiğini görüyorsunuz. Önemli olan kendi oyunumuzu yansıtmamız. Kazanmak için oynuyoruz. Bu noktada da Cedevita karşılaşması çok önemli bir maç. Galip gelmek için oynayacağız. İlk kaybettiğimiz maça göre takımda bir ilerleme oldu. Herkes sorumluluğunu daha iyi biliyor. Dolayısıyla bu da oyuna yansıyor."

"Takımda düzelmeler oldu"

Oktay Mahmuti, yeni kurulan bir takım oldukları için sezon başında bazı sıkıntılar yaşamalarına rağmen son haftalarda çıkış yakaladıklarını dile getirdi.

FIAT Türkiye Kupası'ndan önce çıkışa geçtiklerini anlatan Mahmuti, "Savunmamızda ve hücum ritminde düzelmeler oldu. Kupada daha iyi noktaya geldik. Çıkışta olduğumuzu ve yolumuzdan vazgeçmemiz gerektiğini gösterdik. En önemlisi buydu. Sezon başında yoğun maç trafiğinde bütün detayların oturma ihtimali yoktu. Baktığınızda daha agresif savunma yapıyoruz. Daha hızlı oynuyoruz. Yine de oyunumuzu daha iyi seviyeye taşımamız gerekir" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...