Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe teklifi açıkladı: '7-8 Milyon euro...'

Düzenleyen:
Fenerbahçe teklifi açıkladı: '7-8 Milyon euro...'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Mahmut Uslu, "Vesely'ye 7-8 milyon Euro'luk teklif var. Vergiler düşünce 3-4 milyon Euro ona kalıyor. Bu tarz isimleri takımımızda tutmak istiyoruz." dedi.

Fenerbahçe Genel Sekteteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, kulüp televizyonunda katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Uslu, "Ben inanıyorum ligdeki puan tablosu bu şekilde devam edecek, taraftarımızdan isteğimiz bizi sonuna kadar desteklesinler. Fenerbahçe'de her branşta başa oynadığınız zaman maalesef sizi sevmeyenler çoğalıyor. İki gün evvel Galatasaray'ı yendik, dün Beşiktaş'ı yendik, bitmiyor. Hedefler bitmiyor" dedi.

"BIÇAK KEMİĞE DAYANDI"

Devlet yardım etmediği için yıllar önce Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin anlaştığını ifade eden Uslu, "Amatör şubeleri kapatıyorlardı. O dönem TRT'den bir fon çıkmıştı ve bu şekilde devam etmişti. Artık bıçak kemiğe dayandı. Amatör şube yatırımlarımızın ödediğimiz vergilerden mahsup edilmesini istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe teklifi açıkladı: '7-8 Milyon euro...'

"BÖYLE GİDERSE TAMAMEN KAPATACAĞIZ"

Bir sporcunun uluslararası seviyede yetişmesi 400 bin dolara mal oluyor. Kadın basketbolunda milli takıma 50'ye yakın sporcu veriyoruz. Avrupa'da Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye benzeyen bir tek Barcelona var. Bütçe kısıtlamayla olmaz. Böyle giderse biz tamamen kapatacağız.

"VESELY'E NBA'DEN 7-8 MİLYON EURO TEKLİF VAR"

Basketbol takımımızın önemli oyuncusu Vesely'ye NBA'den 7-8 milyon Euro teklif var, vergiler düşünce 3-4 milyon Euro ona kalıyor. Biz bu tarz isimleri takımımızda tutmak istiyoruz. Basketbolda 1.5 milyon lira para kazanılıyor. Bizden 1 milyon lira para kesiyorlar. TBF'nin kendi sponsorları var. Ben reklam almaya kalkışınca "olmaz" diyor.

"HAKEMLERİMİZ KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL"

Başkanımız Aziz Yıldırım bugün burada. Ama yarın burada olmayabilir. Hakemlerimiz kötü niyetli değil ama kafalarında soru işaretleri var. Kupa seremonisini izleyemedik. TRT Genel Müdürü aradı ve durumu izah etti. Yayının kesilmesinden haberleri yokmuş. Eskiden 3 büyük kulüp başkanları bir arada hareket ediyorduk. Son yıllarda bu kalmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...