Seba kavgası!

Düzenleyen:
Seba kavgası!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Onursal Başkan Süleyman Seba'ya edilen küfürlerden dolayı 'Özür dileyin' dedi, Fenerbahçe 'Başarısızlığı örtme gayretindeler' cevabını verdi

Sezonun en kritik derbisi Fenerbahçe'nin zaferiyle sonuçlanırken, iki kulüp arasında şimdi de Süleyman Seba polemiği başladı. Beşiktaş Kulübü, derbide Fenerbahçe tribünlerinden Onursal Başkan Süleyman Seba'ya edilen küfürler hakkında "Beşiktaş’ın yanı sıra Türk futboluna mal olmuş, herkes için ortak bir değere dönüşmüş Süleyman Seba'ya edilen küfürler, herkesi derinden yaralamıştır. Fenerbahçe Kulübü'nün Seba'nın şahsında Beşiktaş camiasından özür dilemesini bekliyoruz" açıklamasını yaptı. Fenerbahçe'nin de buna cevabı gecikmedi. Sarı-lacivertliler de bu açıklamanın "Derbi mağlubiyetini unutturma çabası olduğunu" iddia etti. 
Bizim kadar sahip çıkmadınız
Açıklamada, "Seba'nın değeri hiçbir tezahürat ya da söylemle zarar görmeyecek önemdedir. Ancak bu açıklamayı yapanlar bahsettikleri hassasiyetleri kadın basketbol maçında başkanımız ve kulübümüze küfredilirken göstermemiştir. İlgili kulübe verebileceğimiz en faydalı tavsiye, yaşadığı dönemde kulübümüz kadar sahip çıkamadıkları rahmetli Seba üzerinden kendi başarısızlıklarını örtme gayreti yerine, takımımızın aldığı haklı galibiyeti tebrik etmesidir" denildi. Bunun üzerine Beşiktaş Kulübü bir açıklama daha yayınlayarak, "Bizim beklentimiz bu ayıbın telafisi yönünde adım atılmasıydı. Onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz" cevabını verdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...