Gidecek mi? Sneijder'den net yanıt!

Düzenleyen:
Gidecek mi? Sneijder'den net yanıt!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın UEFA'dan 1 yıl men cezası almasının ardından ilk kez konuşan Wesley Sneijder önemli mesajlar verdi. Yıldız oyuncu ayrılacağı yönünden çıkan haberlere ilişkin ise son noktayı koydu.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kupadaki Akhisar Belediyespor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA'nın Galatasaray'a verdiği cezayı değerlendiren Sneijder, "UEFA'dan gelen karar sürpriz değil. Ancak çok üzücü. Çünkü Galatasaray her sezon Avrupa'da yer alması gereken bir kulüp" dedi.

AYRILACAK MI? 

Galatasaray'da ayrılacağı iddalarına da yanıt veren Hollandalı yıldız, "Ben burada mutluyum ve gelecek sezon da burada olacağım" şeklinde konuştu.

"KULÜBÜN İMAJINI DÜZELTMELİYİZ" 

Kötü bir sezon geçirdiklerini söyleyen Sneijder, "Ancak kalan 3 ayda kulübün imajını düzeltmemiz gerekiyor. Taraftar bize inanılmaz desteğini sürdüyor. Onlara destekleri için yürekten teşekkürler" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...