Pereira'dan Volkan Demirel itirafı...

Düzenleyen: / Kaynak: SABAH
Pereira'dan Volkan Demirel itirafı...

SPOR Haberleri  / SABAH

Pereira’nın, “Gelmeden önce lider bir kimliğin olduğunu bilmiyordum. Saha içinde ve dışında bana yardım etmelisin” sözleri derbi zaferinde etkili oldu.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş galibiyetini getiren detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Teknik direktör Pereira'nın geçtiğimiz hafta içerisinde Volkan Demirel ile bir toplantı yaptığı ve burada kaptanla çok iyi bir iletişim kurduğu kaydedildi.  Pereira'nın toplantıda, "Buraya gelmeden önce senin iyi bir kaleci olduğunu biliyordum. Ancak bu kadar etkili ve lider karakterin olduğundan haberdar değildim. Burada seni tanıdıkça takımımda olmandan mutluluk duydum. Bundan sonraki süreçte de bu takımı saha içi ve dışında daha iyi yerlere getirmek için senden yardım istiyorum" dedi. Volkan da hocasına, "Ben size her zaman yardımcı oldum, bundan sonra da yardımcı olurum" diyerek yeşil ışık yaktı.

 Bu görüşme sonrası Volkan'ın ve diğer tecrübeli isimlerin girişimiyle Beşiktaş maçı öncesi kamp erken saate alındı. Futbolcular birlikte daha fazla zaman geçirerek maça hazırlandı.
 
Karşılaşma sonu Pereira'nın ilk kez Volkan'ın performansını övmesi dikkat çekti. Tecrübeli kalecinin de maç sonu, "Volkan Demirel'e ne kadar yük yüklerseniz yükleyin; Volkan o yükü kaldırmayı bilir" sözlerinin altında bu görüşmenin yattığı öğrenildi.

 


 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...